Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna Södra FF P8–9

Följ

P8–9

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eskilstuna Södra FF
Fotboll
P8–9
Pojkar 12 Kompisligan Grp grön

Match

Eskilstuna Södra FF P12 Svart

5 - 3
Skogsängens IP
6 maj 2017
15:00

Katrineholms AIK P05

Referat

Referat: Eskilstuna Södra FF P12 Svart - Katrineholms AIK...

Full fart framåt!!
Lördagen fortsätter, solen har förvisso gått i moln, men taggade killar o ett riktigt bra spel och bra match, värmer ordentligt ändå!   Katrineholm kommer med ett till synes lika taggat gäng, här sätter båda lagen bra fart direkt i matchinledningen, det är favör KAIK första minuterna innan vi får ordning på våra positioner, killarna står emot bra och vi har några kontringar som ger oss lite andrum i anstormningen,  riktigt jämn och bra match, taggade gäng, hårda men juste närkamper, snabbt passningspel och full fokus.    

Ledning i halvtid känns rätt, även om gästerna står för en hel del tryck och farligheter, men vi har bra fart i vårat passningspel och utnyttjar ytorna längst kanterna förtjänstfullt.   Båda lagen utnyttjar det man är bra på, och matchen står och väger, vi lyckas rycka åt oss ett par måls ledning under andra halvlek, vilket ger oss lite arbetsro och mentalt övertag, våra avslut sitter och vi lyckas stänga till bakåt, men gästerna hotar ständigt, och viker inte ner sig. Matchen har kanske mer kamp nu, och vi känns starkare och har flytet framåt, men vår backlinje gör ett stort jobb. Vi är sedan inte riktigt fokuserade på hörnor vi får emot oss, och till slut så kommer reducering och vind i seglen hos KAIK, men vi visar återigen att vi sätter bollarna när chanserna kommer, något vi haft svårt med tidigare under försäsongen, och rycker ifrån. Vilket var tur, för gästerna reducerar två ggr om välförtjänt på slutet, men då har vi gjort 5 mål, och slutresultatet 5-3 känns väldigt skönt.  
För den här matchen var riktigt bra och jämn, resultatet speglar kanske inte riktigt matchbilden, men vi är glada att vinna den här typen av tuffa fighter, det stärker ordentligt!!    Det var en bra samling med fokuserade killar, trots att några redan hade en match i benen sedan förmiddagen, så står vi upp och orkar! Mycket tack vare förberedelser med mat och ordentligt med sömn skulle jag säga. Bra fokus och tänk killar! Då får vi med oss en bra match och rejält med råge i ryggen inför kommande tuffa matcher. Fortsätt så!       
Tack KAIK för en riktigt underhållande o väl genomförd match. Tack Luddes och Efdons mamma som skötte fikabordet, tack alla som kom och hejade fram killarna. Tack Henke och Eugene som var dagens matchvärdar med bravur!  Vi laddar om inför en späckad tränings och matchvecka. Ät och sov ordentligt gubbs!!    Så ses vi o hörs snart :) /Dennis Jonas Adde

Andra möten i serien